La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Un projecte jove amb gust de madur

No hi ha res millor que gaudir dels productes en el lloc on es produeixen.

 

Grupo catando vino dulce de cereza un mes antes de su lanzanzamiento.Grupo catando vino dulce de cereza un mes antes de su lanzanzamiento.

 

                                                                                                                                                                                                                                                           

 

 Sempre hi ha sorpreses que mai sortiran al mercat. Edicions limitades que anticipen noves millores en les criances dels futurs vins de cirera. Programem visites que inclouen un extens tast de vins de cirera i d'altres productes de la cirera com vinagres balsàmics, reduccions i xarops.

 

    Oferim visites guiades i tastos amb maridatge enmig dels cirerers en flor i en producció. Viu un viatge totalment submergit en la cirera, des del fruit fins al vi de cirera més ranci. Coneix el nostre petit, antic i pioner celler, adaptat a la producció de vi de cirera, situat a la nostra masia, a tan sols 15 km de Barcelona. Si vens acompanyat de menors, gaudiran menjant cireres a la primavera i veient els nostres animals de granja durant tot l'any.

 

 

Som molt de camp

   Sirot parteix del somni rural de'n Josep Badell, un somniador que ha conviscut tota la seva vida amb la cirera, gràcies a que els seus pares tenien uns fantàstics camps de cirerers a Sant Climent de Llobregat. Aprofitant una casualitat, va decidir començar a fermentar cireres com si fossin raïm per obtenir un vi nou, que pogués arribar a la taula vencent tots aquells prejudicis que suggereixen que, de la cirera, només se'n pot obtenir una beguda dolça i sense interès.

 

   Llicenciat en Belles Arts i realitzador de documentals, programes de TV i publicitat, al 2010 decideix combinar el món de la comunicació amb el món rural, i en concret amb la producció artesana de vins de cirera.

 

   De vocació autodidacta i amb la inestimable ajuda de'n Jordi Escala (Món del Cava), decideix embarcar-se en un projecte dels que et canvien la vida. Dels que t'obren noves portes i noves vies de felicitat i realització personal. 

 

   És al 2014 quan coneix al César Cánovas, reconegut sommelier català, qui l'ajuda a prendre consciència dels èxits aconseguits després de quatre anys d'auto-formació i desenvolupament en solitari de vins de cirera com el Sirot Negre, el mètode d'elaboració del qual porta evolucionant des del 2010, sense cap referent proper en el qual recolzar-se.

 

   "Era una qüestió de temps, enginy i principis. Res de maceracions ni cupatges amb vi de raïm. La cirera ha de defensar-se sola i demostrar que és una fruita perfectament vinificable, bondadosa, plena i de característiques particulars que fan del seu vi un producte únic ".

 

   Creure en el vi de cirera i en el projecte que s'anava gestant al seu voltant ja era una qüestió molt important, però faltava dotar-lo de l'estructura empresarial adequada. Per això va resultar decisiva la incorporació d'Eduard Piñol com a soci. Amb un perfil pragmàtic i analític, a més d'una dilatada experiència com a director financer en grans multinacionals, l'Eduard va trobar en aquest projecte una opció sòlida i emocionant per materialitzar el canvi de vida que estava desitjant, i en el qual podia emprar la major part de coneixements adquirits en la seva anterior vida professional. D'aquesta manera, hem emprès les inversions necessàries per equipar el nostre petit celler amb els elements que garanteixen l'extraordinària qualitat dels nostres productes, així com la viabilitat econòmica del projecte.

 

   Per fi podem celebrar la sortida dels nostres primers vins de cirera al mercat. Acompanyats en tot moment per l'acceptació i la devoció de clients particulars i professionals, que ja ens segueixen des de fa més de tres anys, esperant aquest moment.

 

  "Ara per fi puc gaudir de la meva família i passar més temps amb ells, mentre el vi de cirera va fent "xup-xup" a l'interior del celler que tinc just a sota de casa, en plena natura. Ara per fi puc perllongar la presència del meu fruit preferit durant tot l'any, en forma de vi, i esperar el seu retorn cada primavera per embriagar de la seva acidesa i dolçor,  per modular de nou el meu paladar i trobar la cirera al vi i el vi a la cirera que, inevitablement, em transporta a la més tendra infància ... "

 

Josep Badell

 

Reservi la seva visita

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?