La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Reducción de vinagre de vino de cereza SirotReducción de vinagre de vino de cereza SirotReducció de Vinagre de Vi de Cirera

   Àcid, dolç i amb un gust de cirera que crea addicció (en el millor dels sentits). A primera vista recorda la mel per la seva textura, la cirera pel seu vermell rabiós, i un caramel àcid de cirera quan entra en contacte amb el paladar. De menor acidesa acètica que el Vinagre Balsàmic, però de més dolçor i densitat, encaixa amb una infinitat de plats, encara que la major part del seu potencial gastronòmic encara està per descobrir... Es pot utilitzar, tant en amanides com per acompanyar formatges, foies, carns, postres, còctels... Agrada sempre a tothom, aportant un sabor molt particular de cirera a nombrosos plats i fins i tot potenciant sabors en maridatges fascinants.

Marida bé amb:

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?